Köszöntők

A XIX.MASTERPLAST Fehérvári Futballfesztivál

VIDEOTON FCF BARÁTI KÖR Nemzetközi Kispályás Labdarúgó Kupa

Családi- Sport és Egészségnapok

 

A torna fővédnöke:

 

 Kedves Labdarúgóbarátok!

 

Székesfehérvár a bajnokok városa, büszke és sikeres sportváros. Ezt mi sem bizonyíthatja jobban, mint a hazai csapatok számtalan bajnoki címe, az olyan infrastrukturális fejlesztések, melyekkel közösségi tereket teremtünk, mint a Sóstó Természetvédelmi Terület rehabilitációja és az új aréna, valamint az a változatos, egész éven átívelő sportprogram sorozat, amelyet lakóinak kínál a város. Szép hagyomány, hogy év végén sincs megállás: immár XIX. alkalommal szervezi meg a Videoton FC Baráti Kör Egyesület a hagyományos Fehérvári Futballfesztivált és a Nemzetközi Kispályás Labdarúgó Kupát! 

 

 

Az új évre készülve, december 27-30. között ismételten aktív, tartalmas és élménydús kikapcsolódási lehetőség fogadja majd mindazokat, akik ellátogatnak a Videoton Oktatási Központba. Az esemény fókuszában természetesen a minden korcsoportot megmozgató, határokon átívelő labdarúgás áll majd, azonban nemcsak a futball szerelmesei találhatnak maguknak elfoglaltságot. Az izgalmakban bővelkedő meccsek mellett a szervezők idén sem feledkeztek meg a családokról: nemcsak szurkolóként számítanak rájuk, de a fesztivál kísérőprogramjaira is szeretettel várják őket!

E gondolatok jegyében örömmel köszöntök mindenkit, és köszönöm az Egyesületnek, hogy immár közel két évtizede szervezi meg a tornát, amely meghatározó közösségformáló erővel bír. Remélem, hogy az idei esztendőben is megtelik a lelátó és remek gólok esnek. Mit is kívánhatnék így a kedves sportbarátoknak, szurkolóknak és vendégnek, mint kellemes, élményekkel teli sportos pillanatokat az esztendő végére és sikerekben gazdag boldog új évet!

 

dr. Cser-Palkovics András

polgármester

 

A torna főszervezője:

 

 

Kedves Játékostársak, Szurkolók! Kedves Vendégeink!


Szeretettel köszöntelek Benneteket az immáron 19. alkalommal megrendezésre kerülő Fehérvári Futballfesztiválon.

Az évek során igazi hagyománnyá nőtte ki magát a Székesfehérvár testvérvárosaiból és az elszakított országrészekből érkező, külhoni és külföldi csapatok szerepeltetése a fesztiválon, amely ebben az évben sem lesz másként. A labdarúgás népszerűsítése mellett minden évben törekszünk arra, hogy rendezvényünknek mondanivalója is legyen. 2015-ben búcsúztunk a Sóstói Stadiontól, idén pedig az utódjának története kapja a központi témát.

 

Örülünk, hogy rendezvénysorozatunk nagy érdeklődésnek örvend. Ebben a négy napban ismét lehullanak a határok: egy pályán játszik kárpátaljai, erdélyi, délvidéki és magyarországi magyar.

 

Köszönjük Székesfehérvár MJV Önkormányzatának, és személy szerint dr. Cser-Palkovics András Polgármester Úrnak, hogy minden évben támogat Bennünket a céljaink elérésében.

 

Ezúton is köszönöm Deák Lajosnénak, a határon túli magyarokkal kapcsolatos feladatok tanácsnokának a csapatok vendéglátásához nyújtott segítségét. Östör Annamária egészségügyi- és sporttanácsnoknak hála ingyenes szűrővizsgálatokkal és női alakformáló edzésekkel várjuk a kilátogatókat, valamint az ifjakat pingpongozni, xboxozni, csocsózni, ketrecfocizni hívjuk. A családok egészeinek kínálunk kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget a két ünnep között.

 

Köszönöm a MASTERPLAST-nak, hogy idén is nevét adta a tornánkhoz.

 

Hálával tartozom a társszervező Vadásztölténygyári Vasas Ifjúsági és Sport Egyesületnek, a VIDEOTON FCF Baráti Kör Egyesület minden munkatársának, az önkénteseknek, a tornára benevezett összes csapatnak, és mindazoknak, akik segítették munkánkat, és a rendezvény létrejöttét.

 

Mindenkinek jó szórakozást és jó szurkolást kívánok!

 

Juhász László

főszervező,

a VIDEOTON FCF Baráti Kör Egyesület alapítója és szakosztályvezetője

 

 

Oldal nyomtatása