A fesztivál programja
Sorsolások letölthető formátumban
 
 
 
 
 
 
Fontos információk a COVID miatti jogszabályokkal kapcsolatban!

A Videoton FCF BKE minden hatályos jogszabályi rendelkezést be fog tartani a velünk szerződött biztonsági cégen keresztül. 

Fontos azt is hangsúlyozni, csak azt kérjük amit a jogszabály előír!

Sem többet, sem kevesebbet!


- A sportolók esetében nem kötelező a védettségi igazolvány megléte, így mi sem kérjük, csak a nézők esetében kötelező.

-A beléptetéskor mindenkinek igazolni kell a védettségi igazolvány meglétét, amely személyi igazolvány együttes felmutatásával érvényes

Csak az érvényes védettségi igazolványt, vagy a telefonos alkalmazásban megtalálható applikáción belüli igazolást fogadjuk el. PCR tesztet NEM fogadunk el. 

A védettségi igazolvány megléte 12 éves kortól kötelező, hogy a csarnok területére beléphessen, mint néző!

- Belépéskor testhőmérséklet mérést végzünk, amennyiben a készülék 37.8 feletti hőmérsékletet jelez, úgy az adott személy a csarnok területére nem léphet be! 

- A belépés pillanatától kezdve kötelező a maszk használata mindenki számára, kivétel az aktuálisan küzdőtéren tartózkodó játékos és játékvezető és a 6 év alatti gyermek!

Az eredményhirdetések ideje alatt a játékosoknak is kell a maszkot viselni. 


- A biztonsági személyzet a beléptetéskor  karszalagot fog minden belépő csuklójára felhelyezni és folyamatosan ellenőrizni fogjuk a karszalagok meglétét, amit a rendezvény teljes ideje alatt köteles mindenki viselni! Két különböző karszalag használatával tudjuk mindezt ellenőrizni. 

- Az esetleges maszk viselési viták elkerülése végett kérjük, hogy étkezés és italfogyasztás ne a lelátón és a csarnokon belüli folyosókon történjen, hanem a büfé előtt, hiszen ott nem kell maszkot viselni! Ugyanezt kérjük abban az esetben is, ha nem maszkban szeretne telefonálni. 

 

Az eredményhirdetések 19:41 órakor kerülnek sorra, kérjük majd az első négy helyezett csapatot felsorakozni, és annak ideje alatt a maszkot viselni. 

 

Az öregfiúk 38+, a női torna és nemzetközi profi torna mérkőzései egységesen 2 x 13 percesek!

 

 

Egyéb fontos információk:

 

Kérjük a csapatok a játéktérre a ketrecfoci melletti lépcsőn érkezzenek (büfével szemben) és a mérkőzések előtti bemelegítést is a küzdőtér előtti folyosón, lent végezzék el

A fenti folyosókon labdázni TILOS!

 

Az öltözők a szokásos forgó rendszerben működnek, így kérjük a felszerelések, értéktárgyak ne maradjanak az öltözőben! 

Ruhatár 200 forintért áll rendelkezésre. 

 

A csarnok előtti térköves és zöldterületen, és a csarnok bejárata előtt kérjük, ne parkoljanak! 

Használhatóak a sportcsarnok mögötti, melletti parkolók és szükség esetén a Béla úti köztemető nagy számban rendelkezésre álló parkolói (onnan 10 perc gyalogosan a sportcsarnok, de szinte biztosan van szabad hely.)

 

A csarnokban a rendezvény teljes időtartama alatt egészségügyi ügyeleti szolgáltatás lesz az esetleges traumás sérülések elsődleges ellátása érdekében.

Kérjük érkezéskor a csapatvezetők ennek helyszínéről informálódjanak!

 

A torna ideje alatt folyamatosan üzemel a büfé.

A büfé előtti ASZTALOKNÁL a vendégek részére a maszk használata NEM kötelező!

 

 

 

 
2021.12.21. 19:21
 
Vissza    Nyomtatás